Piltuudis: maailma rikkaim sportlane ärples jälle oma varaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr koos sõbrannadega varandust üle lugemas.
Floyd Mayweather Jr koos sõbrannadega varandust üle lugemas. Foto: Facebook / Floyd Mayweather Jr

Maailma rikkaim sportlane, poksija Floyd Mayweather juunior ärritas jälle avalikkust, ärbeldes sotsiaalmeediasse postitatud videol ja fotodel oma rikkusega.

Mayweather, kes uurib kohvrit talle kuuluva 18 vääriskividega kaunistatud käekellaga, lisas pildile ka teksti: «Jessilee ja Badmedina mängivad mängu – kes jõuab kiiremini 100 000 dollarit üle lugeda. Kui neil igav on, meeldib neile nii teha.» Hüüdnime «Raha» kandva Mayweatheri postitus põhjustas sotsiaalmeedias vihase vastukaja – poksija tegevust nimetati räpaseks ja labaseks ning mõttetuks ülbitsemiseks.

Profikarjääri jooksul alistamatu ameeriklane on viimase paari aasta jooksul olnud maailma enimteeniv sportlane, hiljutise tiitlimatši eest Marcos Maidana vastu pani ta taskusse 32 miljonit dollarit ning telerist matši jälginud vaatajate arvu selgumise järel võib see summa kasvada koguni 70 miljoni dollarini. Kohtumine kestis vaid 36 minutit ja seega teenis Mayweather minutis ligi miljon dollarit, ühe sekundiga aga 14 815 dollarit.

Poksija on varemgi sotsiaalmeedias oma rikkusega ärbelnud, postitades näiteks foto, kus ta põletab rahatähte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles