Partizan tuli tänu loobumisvõidule Serbia meistriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgradi Partizani mängijad võitu tähistamas
Belgradi Partizani mängijad võitu tähistamas Foto: SCANPIX

Serbia korvpallimeistrivõistluste finaalseeria sai kummalise lõpu, kui Vršaci Hemofarm andis kolmandas finaalmängus Belgradi Partizanile loobumisvõidu, mistõttu Partizan krooniti võitudega 3:0 Serbia meistriks.

Partizan võitis koduväljakul toimunud finaali avamängu 67:60 ning ka teine, võõral väljakul toimunud kohtumine võideti 81:86, vahendab basket.ee. Teise finaalmängu lõpuminutitel toimus aga mäletatavasti suur massikaklus, mistõttu mängiti otsustavad hetked kolm-kolme vastu.

Hemofarmile selline asjade käik aga ei meeldinud ning seetõttu otsustati kolmandast finaalmängus loobuda. Väljakule mitteilmumine tähendas aga automaatselt 0:20 kaotust ning võidukarika vastasele kinkimist. 

Üheksanda järjestikuse meistritiitli võitnud Partizan maitses tänavu edu mitmel rindel, võites ka Aadria liiga ja jõudis Euroliigas nelja parema hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles