President tänas Kanterit võimsa elamuse eest

Merje Pors
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter võitu tähistamas.
Gerd Kanter võitu tähistamas. Foto: Raigo Pajula.

President Toomas Hendrik Ilves tänas olümpiavõitja Gerd Kanterit võimsa elamuse eest, millele elas kaasa kogu Eesti rahvas.

«Õnnitlen teid Eesti riigi poolt ja kogu Eesti rahva nimel olümpiavõidu puhul, ütles Ilves oma telefonikõnes Kanterile,» teatas presidendi kantselei pressiesindaja.

«Teie tohutu pühendumus on vorminud teist oma ala vaieldamatu tipu ja professionaali. Just seesama professionaalsus lubabki teil elu kõige tähtsamal võistlusel esineda enesekindlalt ja võitjana,» lisas Ilves.

President tänas olümpiavõitjat võimsa elamuse eest, millele elas kaasa kogu Eesti rahvas. «Teie olümpiakuld on ilus ja vägev kingitus meile kõigile, kes me mõne tunni pärast koguneme Tallinna laululavale tähistama Eesti vabadust. Me tähistame sellega ka teie võitu,» ütles president.

President õnnitles ja tänas ka Kanteri treenerit Vesteinn Hafsteinssoni ja meeskonna juhti Raul Rebast olümpiavõidu nimel tehtud suure töö eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles