EMil jätkab parima Eesti purjetajana Deniss Karpak

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Riina Ramst

Prantsusmaal jätkuvatel Finn klassi Euroopa meistrivõistlustel on nelja võistluspäeva järel Eesti koondis esindavatest sportlastest endiselt parimal positsioonil Deniss Karpak, kes hoiab 33. kohta.

La Rochelle'is tervitas sportlasi täna hommikul pilvine taevas ning 5 m/s puhunud tuul. Pärastlõunal tuul veidi tugevnes ning ka päike tuli välja, mis tähendas igati mõnusaid purjetamistingimusi. Avaseeria eelviimasel päeval viidi läbi kolm võistlussõitu ning taaskord jätkus startides nii üldisi tagasikutseid kui musta lipu karistusi.

Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) sai täna kirja 16., 28. tulemuse ja valestardi ning on hetkeseisuga läinud kokku 33. kohale. Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) purjetas üle finišiliini 63nda, 76nda ja 67ndana ning omab 54. asetust. Martti Kinkar (ROPK) seilas välja resultaadid 80, 85 ja 82 ning on hoidmas 88. positsiooni.

Juhtimas on kindlalt britt Giles Scott, järgnemas sloveen Vasilij Zbogar ja prantslane Jonathan Lobert. Regatt kestab laupäevani, mil peetakse topeltpunktid andev medalisõit kümnele parimale. Ülejäänud purjetajad seilavad samal ajal viimases avaseeria sõidus.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles