Rammo tõusis Meistrite Karika etapil kaheksandaks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Ott Kallas

Itaalias Garda järvel peetaval EUROSAF Champions Sailing Cup 2014 sarja esimesel etapil, Trentino Garda Olympic Week regatil on Karl-Martin Rammo kvalifikatsiooni kokkuvõttes 8. kohal ning pääses seega finaaliks kuldgruppi.

Laser Standard klassis võistlev Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) sai eilsetes sõitudes 4. ja 13. tulemuse. Sportlane on kvalifikatsiooni järel võtnud sisse koha 8. real ning jätkab täna algavas finaalseerias kuldlaevastikus.

«Tuul oli tugevam kui avapäeval ehk siis võib öelda, et minu ilm, aga tulemuste seerias sees oleva valestardi tõttu polnud mul stardiliinil enam ruumi riskida ja seetõttu startisin pehmelt öeldes konservatiivselt. Seetõttu polnud mõlemad sõidud just kõige säravamad, aga praegu kokku 8. koht on igati hea. Loodetavasti on finaalsõitudes minek veelgi parem,» sõnas Rammo.

Meistrite Karika etapp kestab pühapäeva, 11. maini, mil toimub medalisõit iga klassi kümnele parimale.

EUROSAF Champions Sailing Cup 2014 koosneb neljast etapist. Sarja avaregatt, Trentino Garda Olympic Week, peetakse 7.-11. mail Itaalias Garda järvel. Sellele järgneb 20.-24. mail Hollandis Medemblik'is toimuv Delta Lloyd Regatta. Kolmas osavõistlus, Sail for Gold regatt, peetakse 2.-6. juunil Suurbritannias Weymouth'is ning sari lõppeb Kieler Woche'l, mis toimub 21.-25. juunil Saksamaal Kiel'is.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles