Kreegi võimas mäng ei päästnud Pariisi meeskonda finaalikaotusest

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek
Ardo Kreek Foto: Eesti Võrkpalli Liit

Prantsusmaa võrkpallimeistriks pärjati eile hilisõhtul Tours VB, Pariisi Volley ridades mänginud Ardo Kreegi saagiks jäi hõbemedal.

Pariisis toimunud finaalkohtmises lõi külalismeeskond Pariisi Volley´t 3:1 (20, -21, 17, 20). Kreek, kes näitas kogu hooaja vältel end heast küljest, andis oma parima ka finaalis. Rünnakul lõi Eesti koondise temporündaja üheksast tõstest punktiks seitse (78%), blokis kogus ta sama palju punkte - taas seitse -, kui ülejäänud meeskonnakaaslased kokku. Vaid servil ei tulnud nelja geimi jooksul lisa. Kasuteguriks märgiti +11, mis on jällegi rohkem kui kellelgi teisel, vahendas volley.ee.

Vastasest kehvema vastuvõtu juures (protsendid vastavalt 60/34 ja 76/42) ei olnud eile loodetud tasemel pariislaste põhilööjad – diagonaal Sidibe Mory (16 p, +4) ja nurgaründaja Marko Ivovič (16, +6). Võitjameeskonna resultatiivseimad olid võrdselt 20 punkti kogunud Kevin Klinkenberg (+16) ja David Konečny (+10).

Samuti eile peetud naiste finaal oli seegi kord ühepoolne: parimal määral komplekteeritud paljukordne tšempion RC Cannes võitis Nantes´i 3:0 (15, 25, 19). Polina ja Natalja Bratuhhina klubi Terville´i sai mäletavasti üheksanda koha, säilitades koha kõrgliigas. Polina oli punktkogujate üldises pingereas viies ja ründajatest neljas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles