Enesekindel Ricciardo: oleme Vetteliga tiimi jaoks võrdsed

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja Red Bulli noor sõitja Daniel Ricciardo rääkis Hispaania etapi eel, et on hooaja alguses välja võidetud heade tulemustega võitnud meeskonna usalduse ning tiim kohtleb teda võrdselt neljakordse maailmameistri Sebastian Vetteliga.

Seni sõidetud neljast etapist on Ricciardo lõpetanud kahel korral neljandal kohal, samas kui tiimikaaslasel Vettelil on ette näidata parimana üks kolmas koht, kuigi selline tulemus pole kindlasti see, mida meeskond viimastel aastatel sarja valitsenud Vettelilt enne hooaega oodanud oleks.

Viimati Hiinas sõidetud etapil sai sealjuures Vettel meeskonnalt käsu, et peab endast kiirema meeskonnakaaslase mööda laskma. Senine edu on teinud noore Ricciardo väga enesekindlaks ja austraallane vaatab juba lootusrikkalt ka tulevikku.

«Ma ei ütle, et nad (tiim- toim.) alguses ei uskunud minusse, aga senised head tulemused on andnud mulle rohkem enesekindlust,» rääkis Ricciardo. «Meeskond on hakanud rohkem ehitama tiimi ümber meie mõlema. Ütleksin, et mängime praegu võrdsel väljakul. On veel liiga vara, et meeskond saaks öelda: «Sina oled meie esinumber ja sind kuulame, seda teist kutti ei kuula üldse.» Kui selline asjade käik jätkub kuni augustini, siis võib-olla kõik muutub, aga praegu on hooaeg veel liiga alguses,» andis Ricciardo mõista, et kui tema käsi käib endiselt paremini, võib ta kerkida Red Bulli esinumbriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles