Ametlik: Avo Keelest sai Pärnu peatreener

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuest hooajast alustab Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskonna peatreenerina tööd Avo Keel.
Uuest hooajast alustab Pärnu võrkpalliklubi esindusmeeskonna peatreenerina tööd Avo Keel. Foto: Toomas Huik

Täna sai ametliku kinnituse, et Pärnu Võrkpalliklubi uus peatreener on Avo Keel. Pärnu klubi president Villu Voogel ja Keel allkirjastasid eile vanemtreeneri töölepingu.

Sõlmitud lepingu pikkus on kolm aastat ning lisaks hakkab Keel koordineerima ka noorte võrkpallurite tööd.

«Olen nüüd otsaga Pärnus tagasi, kümne aasta eest olin siit lahkudes mängija ja manager. Tundsin, et on sobiv aeg tagasi pöörduda peatreenerina. Tajun Pärnu VK ootusi ja ambitsioone, olen valmis kandma vastutust võita Pärnule rohkelt medaleid,» kommenteeris Keel.

«Hea meel, et varem kokkulepitud asjad saime eile õhtul paberile ning allkirjad alla. Loomulikult on Avo kogemustest tippmängija ja rahvusmeeskonna peatreenerina suur kasu Pärnu võrkpallile. Klubi management tegutseb hetkel suure tuhinaga uute koostööpartnerite leidmisega, kui suudame säilitada sama suure eelarve nagu lõppenud hooajal, leida veel juurde 30-40 000 eurot, pole välistatud ka pärnakate osalemine Euroopa karikasarjas. Aega aga on vähe ja otsutama peab juba järgmisel nädalal,» sõnas Voogel uue juhendaja ja eelseisva hooaja kohta.

Eile sai selgeks Selveri uus juhendaja, kelleks on eelmisel hooajal Rakvere meeskonda tüürinud Rainer Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles