Videointervjuu: Sokk loodab, et Kalev/Cramo trumbiks saab finaalis kõva kaitse

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel pühapäeval tehakse algust koduse korvpalli meistriliiga finaalseeriaga. Tiitlikaitsja Kalev/CRamo mängujuht Tanel Sokk rääkis tänase treeningu ajal, et seeria Tartu Rockiga tuleb kindlasti põnev ja loodab, et tema meeskond suudab edu saavutada tugeva kaitsemänguga.

«Kerget jalutuskäiku sellest finaalseeriast kindlasti ei tule,» sõnas Sokk. «Mei oli enne kohamänge väga raske graafik, nüüd on aega ka puhata ja treenida olnud. Oleme tunduvalt paremas seisus, kui kaks kuud tagasi. Sellest, et finaalis alati samad meeskonnd kohtuvad mingit rutiini ei ole tekkinud, mängud on ikka võrdsed olnud. Võtame mäng korraga ja vaatame sealt edasi. Loodan, et meie trumbiks saab hea kaitse,» lisas Sokk.

Vaata videost, mida Sokk veel rääkis.

Finaalseerias kohtub viimaste aastate kindel valitseja Kalev/Cramo põhiturniiri võitnud Tartu Ülikool/Rockiga. Nelja võiduni peetava seeria esimene mäng toimub pühapäeval, teine teisipäeval, mõlemad peetakse Tartu Rocki kodusaalis. Postimees teeb kõikidest finaalmängudest tekstipõhise otseülekande.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles