Legia purustas Pareiko endise koduklubi, tiitel käega katsutav

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varssavi Legia ja Wisla Krakowi jalgpallurid mängueelsel rivistusel
Varssavi Legia ja Wisla Krakowi jalgpallurid mängueelsel rivistusel Foto: Varssavi Legia, Facebook

Poola jalgpalli kõrgliigas tegi võimsa esituse Henrik Ojamaa koduklubi Varssavi Legia, kes liigub kindlalt tiitlikrusil. Eile õhtul oldi kindlalt 5:0 parem Sergei Pareiko endisest tööandjast Krakovi Wislast.

Legia tegi sotid selgeks juba esimel poolajal, kui Michal Zyro, Michal Kucharczyku ja Tomasz Jodlowieci väravatest kindlalt juhtima mindi. Teisel poolajal lisasid ühe tabamuse ka Dossa Junior ja Marek Saganowski. Üle pika aja ei kuulunud Legia algkoosseisu Ojamaa kuna Poola meedia andmetel segas eestlast sellel nädalal pisivigastus. Eile sekkus Ojamaa vahetusest mängu 72. minutil ning andis puhkust Kucharcykule.

Liiga finaalfaasis on Legial pidada veel neli mängu ning hetkel on kogutud 41 punkti. Teisel kohal asuval Poznani Lechil on ühe vähempeetud mängu juures koos 33 punkti.

Ojamaast võib saada teine eestlane, kes on tulnud Poola meistriks. Sama saavutusega on Wisla ridades hakkama saanud Sergei Pareiko.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles