Jalgpalli meistriliiga suurüllataja jätkab võimsalt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kouadio (vasakul)
Kouadio (vasakul) Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Möödunud aastal esmakordselt Eesti jalgpalli meistriliigasse kerkinud Tallinna Infonet püsib 11. vooru järel kindlalt kullaheitluses. Kui debüüthooajal saadi tubli kuues koht, siis sellel aastal püsitakse esikolmikus.

Eile hilisõhtul võitis Infonet kindlalt 4:0 Narva Transi. Tallinna meeskonna väravate autoriks märgiti Kouadio, Jevgeni Gurtšioglujants, Oleg Valov, ja Aleks Mones. Kouadio jaoks oli tegemist hooaja seitsmenda tabamusega.

Liigatabelis hoitakse hetkel 11 mängust kogutud 23 punktiga teist kohta. Liider FC Flora on sama arvu mängude juures kogunud ühe punkti enam. Mõlemast meeskonnast võib mööda kerkida aga Nõmme Kalju, kellel on ühe vähempeetud mängu juures sama palju punkti kui Infonetil. Kalju kohtub täna kell 16 tabeli viienda meeskonna Sillamäe Kaleviga.

Infoneti väravakütt Kouakou Fabrice Elysee Kouadio unistab suurelt ning tema sõnul võivad nad ka tiitlile pretendeerida. «Mulle meeldib unistada ja mõelda, et miks mitte. Me suudame esitada väljakutse teistele suurtele meeskondadele. Ma arvan, et meil on võimalik tulla tšempioniks, miks mitte. See on minu unistus,» rääkis ta eile Soccenet.ee-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles