Video: Clippersi ja Thunderi heitlus lõppes verise nina ja tehniliste vigadega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin (vasakul) ja Serge Ibaka.
Blake Griffin (vasakul) ja Serge Ibaka. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA jätkati läinud ööl play-off'i teise ringi mängudega, millest tulisemaks kujunes Oklahoma City Thunderi ja Los Angeles Clippersi heitlus.

Mängu jooksul said teineteise nügimise eest endised meeskonnakaaslased Kevin Durant ja Chris Paul, samuti löödi positsioonivõitluses Serge Ibakaga nina veriseks Clippersi ühel liidril Blake Griffinil. Võitjana väljus kohtumisest külalismeeskond Thunder, olles Clippersist parem 118:112 ja asudes seeriat 2:1 juhtima.

Clippers kaotas seejuures tänavu pärast 35 võitu esmakordselt mängu, kus mindi koduplatsil viimasele veerandajale vastu eduseisus. Oklahoma parim mängija oli põhihooaja MVP Durant, kes viskas 36 punkti, võttis 8 lauapalli ja andis 6 korvisöötu. Russell Westbrook viskas 23 punkti ja andis 13 korivsöötu, Serge Ibaka lisas 20 punkti. Clippersile tõi Griffin 34 punkti ja võttis 8 lauapalli, Chris Paul lisas 21 punkti ja 16 korvisöötu.

Idakonverentsis põhiturniiri võitnud Indiana Pacers sai skoorivaeses mängus võõrsil 85:63 jagu Washington Wizardsist ja asus samuti seeriat 2:1 juhtima. Wizards pole seejuures klubi ajaloos üheski mängus varem nii vähe punkte visanud. Pacersi resultatiivseim oli 23 punkti ja 8 lauapalliga Paul George, Roy Hibbert viskas 14 punkti, võttis viis lauapalli ja blokeeris kolm vastaste viset. Wizardsile tõi Bradley Beal 16 ja John Wall 15 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles