Postimehe otsepilt: Tammeka alistas võõrsil Paide koguni 4:0

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistluste 11. vooru viimases kohtumises alistas Tartu Tammeka võõrsil 4:0 Paide linnameeskonna ning tõusis turniiritabelis kaheksandaks.

Võitjate poolel sai kaks väravat kirja Kristjan Tiirik (29. minutil penaltist, 90.+2.) ning korra olid täpsed Mikk Valtna (54. minutil) ja Rasmus Tauts (88. minutil).

Tammeka kerkis nüüd turniiritabelis 7 punktiga kaheksandaks. Paide jätkab 15 silmaga kuuendal kohal. Tabeliliider on Nõmme Kalju 26ga.

Tabeliseis: 1. Nõmme Kalju 26/11, 2. FC Flora 24 punkti/11 mängu, 3. FC Infonet 23/11, 4. FC Levadia 22/11, 5. Sillamäe Kalev 18/11, 6. Paide linnameeskond 15/11, 7. Narva Trans 8/10, 8. Tartu Tammeka 7/10, 9. Tallinna Kalev 5/11, 10. Jõhvi Lokomotiv 1/11.

Enne mängu:

Jalgpalli Eesti meistriliiga 11. voorule tõmbavad täna õhtul joone alla Paide Linnameeskond ja Tartu Tammeka, kes jagavad tabeli teises pooles olulisi punkte. Postimehes vahendab kell 19 Paide Linnastaadionil algavat kohtumist otsepildis, ülekannet kommenteerivad Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

Kuigi Paide on kümne mänguga suutnud koguda Tammekast lausa 11 punkti rohkem, on tartlased enne kohtumist võiduisu täis. Eks just heitlused tabeli teise poolega on need, kust Emajõelinna mehed peavad liigasse püsimajäämiseks vajalikke punkte kokku korjama. Paide on aga paras pähkel. Viimases kolmest mängust on saadud kolm võitu, sest alistatud on nii Tammeka kui ka kaks korda tabeli viimane Jõhvi Lokomotiv. Paide on liigatabelis 15 punktiga kuuendal kohal, Tammeka hoiab 4 punktiga eelviimast üheksandat kohta.

Paide peatreener Meelis Rooba: «Viimase omavahelise mängu Tammekaga suutsime enda kasuks pöörata. Nüüd mängime kodus ja teame, et selleks mänguks peame olema hästi valmis. Loodan, et tuleb hea mäng, mida publik saab nautida.»

Tammeka peatreener Indrek Koser: «Meile vaatab tabelis vastu 4 punkti, Paidel samal ajal 15 punkti. Kõik tundub viitavat sellele, et Paide saab siit järjekordse võidu, aga eelnev statistika meid ei huvita. Läheme iga mäng sajaga panema ja oleme meeskonnaga veendunud, et hea mänguga on meil võimalik Paide nende enda kodustaadionil hävitada.»

Tartu väravavaht Karl Johan Pechter: «Eelmine mäng Paidega näitas, et suudame nende vastu mängida küll. Usun, et algusest peale valmis olles, kaitses eksimusi vältides ning ründes hästi realiseerides suudame need kolm punkti Paidest ära tuua. Tuleb põnev lahing!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles