Video: Klavan lõi Bundesliga viimases voorus hooaja teise värava

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallimeistrivõistlustel oli täna kavas Bundesliga viimane voor. Võistlustules oli ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg, kes alistas koduväljakul 2:1 Frankfurti Eintrachti. Kuna Mainz alistas samal ajal 3:2 Hamburger SV, siis lõpetas Augsburg Bundesliga hooaja ikkagi kaheksanda kohaga. Kaheksandaks tulnud Augsburg kogus lõpuks 52 punkti, viimasena eurosarja pääsenud Mainz kogus 53 silma.

Kohtumine algas eurokoha eest võidelnud Augsburgi jaoks kehvasti, kui 15. minutil viis Joselu külalised juhtima. 29. minutil lõi Klavan aga oma teise värava Bundesligas ja viigistas kohtumise seisu. Augsburgile tõi võidu Andre Hahni 80. minuti tabamus.

Endale juba varasemalt Bundesliga tiitli kindlustanud Müncheni Bayern alistas täna koduväljakul 1:0 Stuttgarti. Hõbemedalid teeninud Dortmundi Borussia alistas 4:0 Berliini Hertha. Pronksmedalid teenis Schalke ning neljanda kohaga tagas endale Meistrite liiga pääsme veel Leverkuseni Bayer.

Vaata Bundesliga lõpptabelit.

Vaata, kuidas Klavan nurgalöögi järel palli väravasse toimetab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles