Karl-Martin Rammo sai Meistrite Karika avaetapil 29. koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Martin Rammo.
Karl-Martin Rammo. Foto: Ott Kallas

EUROSAF Champions Sailing Cup 2014 sarja avaetapil Itaalias Garda järvel on Karl-Martin Rammo finaalsõitude järel 29. positsioonil.

Laser Standardil seilav Karl-Martin Rammo (Rein Ottosoni Purjespordikool/Tallinna Jahtklubi) finišeeris reedel ja laupäeval peetud kuldgrupi finaalseeria sõitudes 26., 26., 19. koha ja ühe katkestamisega ning lõpetas sellega regati kokkuvõttes 29. kohal.

Karl-Martini ütles peale regatti, et «Garda etapp oli mulle heaks treeninguks Euroopa meistrivõistlusteks valmistumisel. Paadikiirus ja sõidutehnika on head, kuid hetkel on pea üsna väsinud järjestikustest regattidest. Peale järgnevat taastumisperioodi loodan heasse vormi jõuda.»

Võistlus esikümne kohtade pärast jätkub täna, mil toimub medalisõit. Enne otsustavat sõitu juhib mitmekordne olümpiavõitja brasiillane Robert Scheidt prantslase Jean-Baptiste Bernazi ja britt Nick Thompsoni ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles