Bild: raskes seisus Vettel vajaks Schumacheri abikätt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (paremal) ja Sebastian Vettel 2012. aastal
Michael Schumacher (paremal) ja Sebastian Vettel 2012. aastal Foto: SCANPIX

Vormelimaailma viimaste aastate valitseja Sebastian Vettel ei suuda sellel hooajal näidata temale omast kiirust ning tiitlikaitsja on pärast nelja etappi vormel-1 MMi üldarvestuses alles viiendal kohal. Suurt rolli mängib muidugi Red Bulli meeskonna kehv masin, kuid üha rohkem spekuleeritakse, et Vettelit hoiab tagasi ka kahe kõrva vahel toimuv.

«Vettel peab kiiresti õppima. Üks asi on tema jaoks täiesti uus: kaotamine,» kirjutab ajaleht Bild. Vettel pole sellel hooajal veel tõsiselt esikohta ohustanudki, tal on kirjas üks katkestamine, 3., 6. ja 5. koht. Kohalik meedia on otsinud oma iidoli kehvadele esitustele erinevaid seletusi. Näiteks arvatakse, et aeglase sõidu taga võib olla kahe hooaja vahel sündinud poeg ning värskele isale tekkinud enese alalhoiuintsinkt. Samas sai kahe hooaja vahel raskelt vigastada Vetteli sõber ja suurim eeskuju Michael Schumacher, kes endiselt raskes seisundis haiglas viibib.

«Vettel vajab hetkel kedagi, keda ta usaldada saab. Kedagi, kes tema olukorda mõistaks ja külma pead hoides abi pakuks. Kuid seda inimest ei ole hetkel Vetteli kõrval,» kirjutab Bild. «Ta vajab Michael Schumacherit. Vettel on saamas teada, et karjääriga käivad kaasas ka ebaõnn ja kaotamine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles