Kalev/Cramo alistas finaali ülipõnevas avamängus Tartu Rocki kolme punktiga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria algas BC Kalev/Cramo võiduga, kui avamängus alistati võõrsil 75:72 Tartu Rock. Kui Kalev hoidis kohtumise algusest peale mänguohje enda käes, siis matši viimastel minutitel jõudis Rock veel ohtlikult lähedale. Siiski sai mänguaeg enne otsa ja viimase kolme aasta meister Kalev/Cramo sai kirja napi võidu.

Tartu Rock – Kalev/Cramo 72:75

Rock: Toome 16, Dilys 14, Kurbas 8, Simpson 8, Talts 6, Vene 6, Kriisa 5, Meister 3, Dorbek 2, Eichfuss 2, Doronin 2.

Kalev/Cramo: Moldoveanu 27+10 lp, Arbet 12, Veideman 11, Millage 11, Elegar 9+16 lp, Kitsing 2, Fall 2, Abbott 1.

Kalev/Cramo juhib nelja võiduni mängitavat seeriat 1:0.

Finaalseeria jätkub teisipäeval Tartus.

Mängu käik:

Rock - Kalev/Cramo

Eurosarjas ja Balti liigas hea hooaja teinud Rock on finaalseeria eel sattunud raskesse seisu, sest ilmselt ei saa terve seeria jooksul kaasa teha üks tartlaste võtmemängijaid Augustas Peciukevicius. Samas on tervenemas tsenter Vilmantas Dilys, kes võib juba täna väljakule joosta.

«Vilmantas tegi täna treeningu ja pidas vastu. Vaatame, kuidas homme on, aga tundub, et mingid minutid ta saab teha,» sõnas peatreener Gert Kullamäe eile Vikerraadiole. Lisaks on Rocki poolelt mänguvalmis samuti vigastusega hädas olnud ka Marek Doronin.

Kalev/Cramo tuleb finaalidele vastu aga täisrivistuses, sest tagasi on ka Ty Abbott, kes ilmselt esimestest mängudes veel väga palju mänguminuteid ei kogu.

Loe finaalseeria pikemat eellugu siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles