Zidane’ist võib saada Juventuse peatreener

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane (keskel) legendide mängus Juventuse särki kandmas
Zinedine Zidane (keskel) legendide mängus Juventuse särki kandmas Foto: SCANPIX

Kolmandat aastat järjest Itaalia meistriks kroonitud Juventust võivad suvel ees oodata suuremad muutused. Praegune peatreener Antonio Conte pole oma tulevikupolaane avaldanud ning Itaalia meedias on vallandunud spekulatsioonide laine.

Conte on öelnud, et enne otsustamist tahab ta koos klubi presidendi Andrea Agnelliga maha istuda ja arutada meeskonna tuleviku üle. Kuna Conte peale ei saa päris kindel olla, siis otsib Juventus talle väärilist järeltulijat.

Gazzetta dello Sport kirjutab, et peatreeneriks võib saada Juventuse legend Zinedine Zidane, kes hetkel töötab Madridi Reali abitreeneri ja spordidirektorina. Kuna Zidane on kindlasti Realist lahkumas ja teda seob Juventusega edukas ühine ajalugu, siis oleks tegemist üsna loogilise valikuga. Prantslane mängis Itaalia suurklubis aastatel 1996-2001 ning tuli kahel korral ka riigi meistriks.

Juventuse potentsiaalse uue juhendajana on meediast läbi käinud ka Roberto Mancini, Luciano Spalletti ja Massimiliano Allegri nimed. Vähem tõenäoliste variantidena on mainitud ka Jürgen Kloppi ja Diegi Simeone nimesid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles