Video: Venemaa tippklubi kapten sai platsile jooksnud huligaanilt pasunasse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peterburi Zeniidi fännid tungisid mänguväljakule.
Peterburi Zeniidi fännid tungisid mänguväljakule. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpalli kõrgliigas paistsid taas negatiivselt silma huligaanitsemisega tuntud Peterburi Zeniidi poolehoidjad, kui üks niinimetatud fänn jooksis suisa väljakule ja ründas vastasmeeskonna Moskva Dünamo kaptenit.

Õnneks jõudis Vladimir Granat silmanurgast lööjat märgata ja pea rusika teelt ära pöörata ning seetõttu vigastada ei saanud. Zeniidi poolehoidjad jooksid platsile märatsema mängu 87. minutil, kui külalismeeskond Dünamo oli 4:2 eduseisus. Zeniidile määratakse tõenäoliselt fännide vääritu käitumise eest tabelisse 0:3 kaotus, mis muudab nende lootuse meistritiitlile konkureerida veel kehvemaks.

Voor enne Venemaa kõrgliiga hooaja lõppu on Moskva CSKAl tabelis 61, Zenidil 60 ja Moskva Lokomotiivil 59 punkti. Lokomotivil oli seejuures võimalus tõusta tabelijuhiks, ent õhtuses mängus kaotati võõrsil 0:2 FK Rostovile. Viimases voorus kohtuvad CSKA ja Lokomotiv omavahel, Zenit mängib võõrsil tabeli kaheksanda meeskonna Krasnodari Kubaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles