Varrak videointervjuus: treener riskis liiga palju

Peep Pahv
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

BC Kalev/Cramo alistas Eesti korvpallimeistrivõistluste finaalseeria avamängus pingeliseks kujunenud viimaste minutite järel 75:72 Tartu Rocki. Matši viimastel minutitel jõudis Rock vastastele ohtlikult lähedale ning Kalevi peatreener Alar Varrak süüdistas selles eelkõige ennast.

«Ma olin vihane enda peale. Tunne oli, et mäng on läbi. Võtsin juba mängujuhid välja,» rääkis Varrak, et ta ei olnud mängijate peale pahane, vaid enda peale. «Treener riskis liiga palju, mida ei tohiks finaalis olla.»

«38 minutit oli mäng meie kontrolli all. Igas play-off seerias on õnnefaktor. Noorele treenerile jääb eluks ajaks meelde,» lisas ta. «Olime mänguks valmis ja väiksed nüansid töötasid kaitsed peaaegu ideaalilähedaselt. Meeleolu on veidike kehvavõitu viimase minuti tõttu. Tegelikult tegime üpriski soliidse mängu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles