Worldloppeti kalender sai nädalavahetusel paika

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Maraton võeti 13. maratonina Worldloppeti liikmeks 1994.a.
Tartu Maraton võeti 13. maratonina Worldloppeti liikmeks 1994.a. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Worldloppeti aastakoosolek AGM (Annual General Meeting) of Worldloppet 2010 peeti sellel aastal koosviibimisena Poola linnas Szklarska Poreba's. (Samas lähedalt kulgeb ka Poola maratoni - Bieg Piastow rada.)


Sellel aastal olid kohal kõikide Worldloppeti maratonide esindajad, va Jaapan. Kolmel päeval (18.-20. juuni) arutati erinevatel pikamaasuusatamisega seotud teemadel sh Worldloppeti strateegilised tegevused tulevikus, koostöövõimalused FIS'ga, kinnitati FIS MC ajakava ning 2010/2011 ning 2011/2012 Worldloppeti maratonide ajakava jpm.

Klubi Tartu Maratoni esindasid AGM meetingul juhatuse esimees Indrek Kelk,projektijuht Kunnar Karu ja büroojuhataja Epp Paal.

Indrek Kelgu sõnul on selle aastasel AGM lisaks tavapärastele teemadele kõige tähtsamal kohal Ski Classics televisiooniülekannetega seonduv ning televisiooniülekannete tulevik.
«Paljude maratonide sõnul ollakse avatud ukse ees, kust sisse astudes on võita väga palju. Eelmisel aastal said televisiooniülekanded eelkõige Skandinaavias väga suurte teleauditooriumite osaliseks ning Ski Classics teleprojektile ennustatakse väga suurt tulevikku nii 2010/2011 hooajal kui ka tulevikus,» ütles Kelk

Wordloppeti pikkade distantside kalendri leiab siit, lühikeste distantside kalendri siit ja FIS Marathon Cupi kalendri siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles