Terry: Capello lubas meestel õlut jooma minna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry treeningul.
John Terry treeningul. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise endine kapten John Terry, kes kaotas seksiskandaali tõttu kaptenipaela, avaldas, et koondislased kauplesid pärast reedest viigimängu Alžeeriaga peatreener Fabio Capellolt välja loa minna õlut jooma.

Terry rääkis, et pärast pettumust valmistanud 0:0 viigimängu koondise juhtkonnaga, et Capello võiks oma muidu üsna rangetes nõudmistes kas või korraks järeleandlikum olla, vahendab Metro.

«Läksin pärast mängu abitreeneri Franco Baldini juurde ja ütlesin: «Kuramuse päralt, laske meestel õlut juua. Lülitame end lihtsalt välja.» Tavaliselt lähevad kõik kohe oma tubadesse ja püsivad seal hommikuni, aga nüüd lasi Capello meil esimest korda pärast oma ametisseastumist õlut juua,» avaldas Terry. «Igaüks jõi ühe õlle, ei enamat. Umbes seitsme või kaheksakesi istusime ja rääkisime mängust. Üsna hea oli kõik hingelt ära saada ja rääkida, mida tundsime.»

Väidetavalt küpses õlleklaasi taga istudes ka plaan korraldada kriisikoosolek, mis pidanuks aset leidma eile, aga tänased Briti lehed kirjutavad, et Capello keelas selle ära ning ajalehtede andmetel oli kriisikoosolek suuresti vaid Terry idee, ülejäänud mängijad ei pidavat temaga samal meelel olema.

C-alagruppi kuuluv Inglismaa on kahe mänguga kogunud vaid kaks punkti, paiknedes alagrupis kolmandal kohal. Alagrupiturniiri viimases voorus läheb Inglismaa vastamisi Sloveeniaga, kes praegu hoiab nelja punktiga alagrupis esikohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles