Tarmo Rüütli: nimede poolest peaks Portugal üle olema

, Eesti jalgpallikoondise peatreener
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli
Tarmo Rüütli Foto: Raigo Pajula

•    Portugal – Põhja-Korea
Arvestades esimese vooru kohtumisi, ei saa Portugalil lihtne olema. Põhja-Korea näitas Brasiilia vastu, et nad suudavad hästi kaitsta ja ideedest neil puudust ei tulnud. Portugal näitas samal ajal hambutut rünnakut. Nimede poolest peaks Portugal üle olema, kuid kindlasti tuleb võitluslik kohtumine.
•    Hispaania – Honduras
Hispaania on saanud pärast Šveitsi käest saadud kaotust asjade üle järele mõelda. Ehk on nad aru saanud, et enne pealelöögi tegemist ei ole tingimata vaja teha 25 söötu ja alles siis väravat sihtida. Hispaanlased peavad selles kohtumises rohkem värava löömisele mõtlema.
•    Tšiili – Šveits
Mõlemad meeskonnad näitasid esimeses kohtumises head mängu (Tšiili alistas 1:0 Hondurase ning Šveits sama tulemusega Hispaania – toim) ja midagi kindlat siin ei ole. Aga mina kui eurooplane pooldan selles kohtumises siiski Euroopa meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles