Inglise koondise peatreener avalikustas MMile sõitva meeskonna koosseisu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inglismaa jalgpallikoondise mängijad.
Inglismaa jalgpallikoondise mängijad. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise peatreener Roy Hodgson tegi teatavaks oma esialgse koosseisu kuu aja pärast Brasiilias algavaks MM-iks.

Kui välja arvata keskväljamehed Frank Lampard ja Steven Gerrard, saadavad inglased turniirile küllaltki noore koosseisu, vahendas Soccernet.ee.

Kuigi välja kuulutati juba 23 Brasiiliasse sõitvat nime, siis tehti teatavaks ka varunimekiri, kuhu kuuluvad John Ruddy, Jon Flanagan, John Stones, Michael Carrick, Tom Cleverley, Jermain Defoe ja Andy Carroll.

Inglaste fännide rõõmuks on koondises ka Alex Oxlade-Chamberlain ning Jack Wilshere, kes on seega suure tõenäosusega MM-iks oma vigastustest paranenud.

Inglismaa koondise esialgne nimekiri:

Väravavahid: Fraser Forster (Glasgow Celtic), Ben Foster (West Brom), Joe Hart (Manchester City);

Kaitsjad: Leighton Baines (Everton), Gary Cahill (Chelsea), Phil Jagielka (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Manchester United), Luke Shaw (Southampton), Chris Smalling (Manchester United);

Poolkaitsjad: Ross Barkley (Everton), Steven Gerrard (Liverpool), Jordan Henderson (Liverpool), Adam Lallana (Southampton), Frank Lampard (Chelsea), James Milner (Manchester City), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Raheem Sterling (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal);

Ründajad: Rickie Lambert (Southampton), Wayne Rooney (Manchester United), Daniel Sturridge (Liverpool), Danny Welbeck (Manchester United).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles