Zidane on Prantsusmaas pettunud, ent usub edasipääsu

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nike

Jalgpallilegend Zinedine Zidane on pettunud Prantsusmaa esituses jalgpalli MMil Lõuna-Aafrikas ja pole rahul meeskonna käitumisega, kuid usub siiski kodumaa edasipääsu.

1998. aasta jalgpalli MMi kangelane usub, et endised tšempionid suudavad A-alagrupi viimases kohtumises LAVi siiski võita.

Zidane nentis, et mängijad oleksid pühapäeval boikoteerimise asemel pidanud treenima. Nimelt protesteerisid Prantsusmaa koondislased treeneri otsuse vastu Nicola Anelka koju saata. «Keegi ei nõustu sellega, mida Anelka ütles või tegi. Kuid asi, millest ma tegelikult aru ei saa, on selle tüli avalikuks tulekust. Riietusruumis vahetatud sõnad ei tohiks sealt kunagi väljuda,» seletas prantslane.

Kuigi Zidane’i arvates on olukord hetkel üsna nukker, usub ta, et meeskond suudab end koguda ning teisipäeval nende õnn pöördub.

Prantsusmaal ja LAVil on mõlemal kahe mängu peale kokku vaid üks punkt ja nad ei pääse A-alagrupist Mehhiko ja Uruguay viigi korral edasi.

Zidane ütles, et kaotuse korral suudaks meeskond vähemalt oma sisetülid lahendada. Samuti on välja vaadatud uus treener Laurent Blanc, kes koondist kaotuse korral edasi hakkab juhendama. Zidane kinnitas, et ise ta veel treeneriameti plaane ei pea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles