Eurosport: Chelsea sõlmis lepingu Atletico staarründajaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa.
Diego Costa. Foto: SCANPIX

Eurosport vahendas täna hommikul infot, mille kohaselt on Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea löönud uueks hooajaks käed Madridi Atleticos võimsat hooaega tegeva Diego Costaga.

Erinevate meediaväljaannete raportite põhjal maksis Chelsea Costa eest 32 miljonit naela ning ametlikult tehakse tehing avalikuks pärast 24. mail toimuvat Meistrite liiga finaali, milles Atletico kohtub linnarivaali Madridi Realiga. Väidetavalt hakkab Costa teenima nädalas 150 000 naela.

Atleticos suurepärast hooaega tegev Costa on löönud sel hooajal 36 väravat. Lisaks Meistrite liiga trofeele on võimalik Atleticol tulla sel hooajal ka Hispaania meistriks, sest viimase vooru otsustava kohtumise peavad nad sel pühapäeval Barcelonaga. Liigatabelit on hetkel juhtimas just Atletico, kellel on koos 89 punkti, Barca jääb neist kolme punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles