Vigastada saanud Veideman: vahepeal peitsin pea rätiku sisse juba ära

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman vigastas kolmandal veerandajal hüppeliigest.
Rain Veideman vigastas kolmandal veerandajal hüppeliigest. Foto: Kristjan Teedema

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna tagamängija Rain Veideman väänas finaalseeria teises kohtumises kolmandal veerandajal hüppeliigest. Mängujärgselt avaldas Veideman, et tõenäoliselt midagi väga hullu ei juhtunud, kuid samas oli väljaku kõrvalt mängu äärmiselt raske jälgida.

«Olin parajasti läbimurde peal ning mõtetes panin juba pealt, kuid väänasin siis hüppeliigest,» kirjeldas Veideman juhtunut. «Praegu on jää peal ja raske on hinnata, kui tõsiselt jalg viga sai. Arvan siiski, et midagi hullu ei ole.»

«Vahepeal peitsin pea rätiku sisse juba ära. Väljaku kõrvalt on ikka väga raske mängu vaadata, kui tead, et ise aidata ei saa. Rock pani ikka hullu. Nende visked lihtsalt kukkusid sisse ja nad tulidki järgi. Lõpp läks jälle loto peale, kuid õnnestus ka see mäng ära võtta,» lisas 10 punkti visanud Veideman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles