Dmitrijev juba pikemat aega vigastuste küüsis

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev.
Aleksandr Dmitrijev. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis peab mai lõpus ja juuni alguses viis kohtumist, kuid nendes matšides ei saa koondist aidata poolkaitsja Aleksandr Dmitrijev, kes on pikemat aega olnud traumade tõttu väljaku kõrval. «Praegu on seis selline, et tahaksin esmalt taas normaalselt jooksma hakata. Kui tunnen end hästi, siis mõtlen taas jalgpalli mängimise peale,» rääkis Dmitrijev.

Eelmisel hooajal FC Levadia ridades Eesti meistriks kroonitud Dmitrijev oli talvel minemas Valgevene klubisse Grodno Neman, kus ta pallis ka 2012. aastal. Kuna Dmitrijevit segas talvel jalavigastus, oli klubi valmis ootama, kuni Eesti koondislane on taas mängukõlblik. Tegelikult pole poolkaitsja praeguseni mängukorda saanud ja ta tegeleb seni Eestis enda ravimisega.

«Algul oli probleem jalaga. Sellest vigastusest paranemise järel sain juba jooksma hakata, kuid nüüd segab seljavalu. Üks päev on asi parem, siis jälle halvem. Mitu korda on olnud selline hetk, et nüüd võiksin taas normaalselt jooksma hakata, kuid siis on tulnud tagasilöök,» avaldas Dmitrijev. «Tundub, et on vaja seljale rohkem puhkust anda.»

Praegu keskendubki poolkaitsja ravile ja pikki plaane ei tee. «Eks pikk vigastuspaus toob pähe igasuguseid mõtteid. Viimati mängisin eelmise aasta lõpus, kui koondis pidas sõpruskohtumisi Aserbaidžaani ja Liechtensteiniga. Testimisel osalesin ka ühes kontrollmängus,» sõnas Dmitrijev. «Kahjuks pole traumad lubanud rohkem mängida. Praegu tuleb aega võtta ja end korda teha. Loodan, et saan terveks ja hakkan taas jalgpalli mängima. Praegu ei ole põhjust mingitele klubiotsingutele keskenduda.»

Eesti koondist 85 korda esindanud 32-aastane Dmitrijev on viimastel aastatel mitmel puhul traumadega hädas olnud. Nii sai ta näiteks 2014. aasta MM-valiksarjas koondist aidata vaid neljas kohtumises. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles