Legia võtmemängija kritiseeris teravalt Ojamaad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: Facebook / Varssavi Legia

Poola jalgpallimeistrivõistluste liidermeeskonna Varssavi Legia üks võtmemängijaid ja fännide lemmikuid Miroslav Radovic andis Eurospordile pika intervjuu, kus ta kritiseeris muuhulgas eestlasest meeskonnakaaslast Henrik Ojamaad.

Ojamaa sattus hooaja keskpaigas kriitikatule alla, kuna paljude meelest on eestlasel liiga isekas mängustiil. Lisaks meediale kritiseeris teda ka talvepausi ajal vallandatud peatreener Jan Urban.

«Kas ma pean sellele küsimusele vastama? Meil on Henrikuga delikaatne probleem. Võib-olla see muutub aja jooksul, kuid probleemi olemus on selles, et ta on kindel, et temal on alati õigus,» arutles serblane, kellel on Legia särgis kirjas üle 300 mängu ning 62 väravat. «Me tahame aidata, kuid ta arvab, et teab kõike paremini. Ma loodan, et see muutub, kuid siin mängib ka treener oma rolli.»

Vaatamata kriitikale on Ojamaa terve hooaja vältel mänginud Legias tähtsat rolli. Ta on kaasa teinud 31 liigamängus, neist 22 korral on eestlane alustanud algkoosseisust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles