Ferrari uus tiimipealik on liiga vaikne?

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ÂMarco Mattiacci.
ÂMarco Mattiacci. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas hiljuti tiimijuhti vahetanud Ferrari meeskond võib olla probleemide lävel, sest mitme vormeliajakirjaniku hinnangul on uus pealik Marco Mattiacci liiga vaikne.

Eelmisel kuul Stefano Domenicali asemel Ferrari meeskonna juhiks saanud Mattiacci on seni teinud väga vähe sõnavõtte ja see on pannud vormelist kirjutavad eksperdid muretsema. Väljaande Speed Week korrespondendi Mathias Brunneri sõnul oli eelmisel nädalal Hispaanias sõidetud etapi järel peetud pressikonverents väga kummaline, sest Ferrari president Luca di Montezemolo rääkis endale omaselt ülipalju, saamas kui Mattiacci oli täiesti vait olnud.

Sama tendentsi tõi välja teinegi ekspert Leo Turrini, kes rõhutas, et Mattiacci on saanud Ferrari meeskonda juhtida juba ligikaudu kuu aega. «Selle aja jooksul pole ta peaaegu kordagi oma suud lahti teinud,» kirjutas Turrini oma blogis.

Ferrari on viie etapiga kogunud 66 punkti ja on meeskondlikus arvestuses kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles