Mandri taandas ennast Eesti meistrivõistluste soosikute ringist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Mandri
Rene Mandri Foto: Saaremaa velotuur

Saaremaa velotuuri 4. etapil katkestanud Rene Mandri ei kuulu enda hinnangul pühapäeval Karksi-Nuias peetavatel Eesti grupisõidumeistrivõistlustel favoriitide sekka.

«Lähen proovin ihaldatud meistrisärki püüda, kuid realistiks jäädes ei tohiks vorm lubada teatud mehi võita,» kirjutab Mandri oma blogis.

Reedel pidi Mandri Saaremaa tuuri pooleli jätma 100 km läbimise järel. «Päev varem tegin endale liiga. Vasakus sääremarjas põlve all oli terav valu, nähtavasti tõmbasin kuidagi ära suure koormusega. Polnud veel valmis selliseks pingutuseks. Nimelt olin sel päeval jooksikute grupis ja sain neljanda koha,» lisab kukkumisest tingitud valude tõttu Giro d’Italia pooleli jätnud Mandri.

Eile julges Mandri uuesti sadulasse ronida. «Tundub, et jalg on enam-vähem korras, väheke andis veel tunda,» märgib Ag2r’i proff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles