Andres Sõber tahab Paadet ja Allingut Tarvasse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarva peatreener Andres Sõber
Tarva peatreener Andres Sõber Foto: Arno Saar/Õhtuleht

«Meeskonna komplekteerimine käib vaikselt,» ütles Rakverre Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber, «Põgusalt on mõnede meestega juttu olnud. Järgmisel nädalal hakkan tõsisemalt sellega tegelema.»

Sõber kinnitas, et mõni aeg tagasi levinud info nagu mängiks seni TÜ/Rocki ridades pallinud,  (läinud hooajal puugihammustuse tõttu küll rohkem pingil istunud) Asko Paade tuleval hooajal Tarvas, võib tõele vastata.

«Ma tahaks teda kangesti,» ütles Sõber, «Minu arust on ta tore korvpallur. Ja ma ei usu, et tal Rockis palju väljavaateid on.»

Tarva peatreeneri sõnul on ta Paadega põgusalt rääkinud ja räägib veel. «Olin temast huvitatud juba varem, mingi 5-6 aastat tagasi,» ütles ta.

«Võib olla helistan natuke Vallo Allingule ka,» annab Sõber veel ühe vihje mängija kohta, keda ta hea meelega Tarvas näeks.

«Need on küll sellised esialgsed plaanid,» täpsustab ta, «korvi alla ma pean endale kedagi saama. Olen mõelnud niimoodi, et miks peaks see just Anderson olema, miks mitte Allingu».

Põgusaslt on Tarva peatreener juttu puhunud ka mullu Tarvas mänginud meestega. «Mõni  otsib paremat kohta, kust rohkem raha saab, aga ei ole mulle veel praegu keegi öelnud, et nad ei tule. Ma usun et saame sama hea pundi kokku kui möödunud hooajal.»

Lisaks Eesti liigale kavatseb Tarvas osaleda ka EuroChallenge’is. «Balti liiga koha saime ka endale, aga ma selle andsin TTÜle,» ütles Sõber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles