Inglise vutistaar lasi teda «põrsaks» nimetanud klienditeenindaja vallandada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry.
John Terry. Foto: SCANPIX

Inglismaal maksis ühele kaubamaja klienditeenindajale valusalt kätte tema suur suu, kuna pärast Inglismaa vutistaari John Terry avalikku kritiseerimist sai 23-aastane Elisha Ram oma töökohalt sule sappa.

Ram oli parajasti tööl ühes Inglismaa kaubmajas asuvas All Saintsi poes, kui Chelsea staar Terry poodi jalutas. Neiu versiooni kohaselt tervitas ta esmalt Terryt ning siis kommenteeris omavahelises vestluses töökaaslasele, mida ta Inglismaa vutistaarist arvab.

«Ta on reaalses elus üsna kena välimusega, aga ta on siiski põrsas,» kommenteeris Ram enda sõnul Terryt selle eest, et mees väidetavalt 2010. aastal oma naist pettis. Rami õnnetuseks kuulis tema märkust pealt ka Terry ise, kes nõudis selle peale kohtumist poe juhatajaga. Inglise tabloidmeedia väitel oli Terry neiu kommentaari peale pahane ning teatas, et Ram ei tunne teda, et tema kohta selliseid märkuseid teha.

Pärast Chelsea staariga rääkimist otsustas poe juhataja Rami vallandada ning Terryle saadeti ametlik vabanduskiri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles