Postimehe otsepilt: Uuemõisas võistlevad Baltikumi ratsutamise tipud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanno Ellermann hobusel Zacharov.
Hanno Ellermann hobusel Zacharov. Foto: Eesti Ratsaspordi Liit

Reedel sai avalöögi tänavune Läänemaa suurim takistussõiduvõistlus Uuemõisa Karikas 2014, mille korraldajad olid sunnitud laupäevase ja pühapäevase võistluspäeva alguse seoses suure startide arvuga tõstma kella kaheksale.

Kokku on ülesandmiste põhjal kolmeks võistluspäevaks registreeritud 857 starti, mille arv praktikast lähtudes küll tavaliselt veidi väheneb. Enim starte on plaanitud laupäevaks, mil neid kavas üle 300. Osalemisest on teatanud kogu vabariigi takistussõidu paremik, kusjuures üle pika aja stardib Eestis rahvuslikul võistlusel Hanno Ellermann. Starti asuvad ka Läti tipud, kõrgeima Longines reitinguga baltlane Kristaps Neretnieks, samuti Andis Varna. Läti takistussõitjatest on registreerunud veel Linda Sudare ja Marta Graholska, Leedust Matas Petraitis, Laimondas Skerys, Žydrunas Garbenis, Gabriele Dominauskaite, Danielius Gutkauskas ning Aleksas ja Liudas Seilius, vahendab hobumaailm.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles