Täna: Korjus alustab ELMS-sarja Imola etappi klassi neljandalt kohalt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus.
Kevin Korjus. Foto: Blancpain

Kevin Korjus jätkab täna Itaalias Imola ringrajal võistlemist European Le Mansi sarjas, kui kavas on hooaja teine neljatunnine etapp. Hommikuses ajasõidus sai eestlane kirja oma klassi neljanda aja.

ART Grand Prix tiimi McLaren MP4-GTC rooli keerav Korjus sõitis 20-minutilise kvalifikatsiooni jooksul parimal ringil välja aja 1.42,696. Ajasõidu võitnud Mikkel Macile kaotas ta 0,614 sekundiga. Kolm paremat stardikohta kuulub Ferrari sõitjatele, ent kolmandana startivale Luca Persianile jäi Korjus alla vaid viie tuhandiksekundiga.

ARTi meeskonna teine auto stardib klassi kaheksandalt kohalt, parima ringi välja sõitnud Alex Brundle kaotas Korjusele 0,298 sekundiga. Kokku on Imolas stardis 14 GTC-klassi autot. ELMS-sarjas on Korjuse meeskonnakaaslasteks prantslased Yann Goudy ja Gregoire Demoustier. Kuu aega tagasi Silverstone'is sõidetud hooaja avaetapil tuli meestel pärast valestardi eest saadud karistust ja rehvipurunemist leppida oma klassi seitsmenda kohaga.

Tänane võistlussõit algab Eesti aja järgi kell 15 ning seda näitab Eestiski nähtav telekanal Motors TV.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles