Eestlane võttis vormel-Renault sarja etapil esikoha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome poodiumikohad, Ralf Aron keskel.
Soome poodiumikohad, Ralf Aron keskel. Foto: Erakogu

Scuderia Nordica tiimi noor võidusõitja Ralf Aron saavutas esikoha Rootsi vormel-Renault 1.6 sarja etapil, mis sõideti käesoleval nädalavahetusel Soomes, Botniaringil.

Vormelautodel alles esimest hooaega sõitva Aroni jaoks oli kahes esimeses Botniaringil toimunud kolmest võistlussõidust kahjuks küllaga ebaõnne, kuid seevastu kolmas sõit õnnestus suurepäraselt.

«Esimeses ja teises võistlussõidus oli mul tõesti ebaõnne, sest näiteks teises sõidus tuli keset võistlust mootorikate lahti,» kommenteeris Aron. «Kolmandat sõitu alustasin teiselt stardipositsioonilt ja start õnnestus väga hästi. Kuigi oli konkurentidega esimestes kurvides veidi rüselemist, suutsin siiski esimeselt kohalt startinud sõitjast mööduda ja liidrikohta kuni finišini hoida.»

Aron osaleb tänavu Scuderia Nordica vormelitiimi koosseisus lisaks Rootsi sarjale ka Põhja-Euroopa karikasarjas, millele ongi tänavu pandud põhirõhk. Järgmiseks võistluseks on noore eestlase jaoks 2. juunil kuulsal Spa ringrajal toimuv NEC sarja teine etapp. Avaetapil Zandvoortis toimunud sõitudel sai Ralf Aronil kirja 8. ja 5. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles