Milano Inter saatis Jose Mourinho tiimi lõplikult laiali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Milito  (vasakul) ja Esteban Cambiasso karjäär Milano Interis on saanud lõpu.
Diego Milito (vasakul) ja Esteban Cambiasso karjäär Milano Interis on saanud lõpu. Foto: SCANPIX

2010. aastal krooniti Milano Interi jalgpallimeeskond Jose Mourinho juhtimisel Meistrite liiga võitjaks. Seejärel siirdus Mourinho Madridi Reali peatreeneriks. Neli aastat hiljem on Interist lahkunud kõik mängumehed, kes aitasid Mourinhol Interi Euroopa parimaks klubiks viia.

Kui hiljuti teatas Interi legend Javier Zanetti, et ta paneb tänavuse hooaja järel karjäärile punkti, siis nüüd on selgeks saanud, et tuleval aastal ei palli Interis enam ka Estaban Cambiasso ja Diego Milito. Nimetatud kaks meest mängisid olulist rolli 2010. aasta tiitlivõidus, kirjutab Eurosport.

«Cambiasso ei pikenda oma lepingut, kuna me ei pakkunud talle uut lepingut,» sõnas klubi tehniline direktor Piero Ausilio.

Lisaks ei jätka Interis ka keskkaitsja Walter Samuel ning varuväravavaht Luca Castellazzi. «Kõik asjad saavad kunagi läbi. Ma ei ole kurb, tegelikult olen saavutuste üle õnnelik,» teatas Samuel.

Inter lõpetas Itaalia meistrivõistlused tänavu viienda kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles