FC Barcelona fännid mõnitasid Lionel Messit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Marca kirjutab, et osad FC Barcelona jalgpallimeeskonna poolehoidjad olid laupäevases liigamängus Madridi Atleticoga negatiivselt meelestatud meeskonna tähtmängija Lionel Messi suunas.

Barcelona tegi laupäeval koduväljakul Madridi Atleticoga 1:1 viigi ja nii krooniti Hispaania meistriks just Atletico. Messi tegi samal ajal taaskord pigem kahvatu esituse nagu viimasel ajal tavaks.

Marca kirjutab, et fännid olid Messi peale pahased, kuna argentiinlane sai klubilt just uue ja kopsaka lepingupikenduse ja vastutasuks loodeti, et ründaja toob neile hooaja viimase mänguga meistritiitli.

Lisaks ei olnud fännid rahul mitme olukorraga, kus Messi ei pingutanud kaitses piisavalt ja ei pingutanud palli kaotamise järel ka selle tagasi võitmise nimel. Messi tänavune hooaeg on olnud viimaste aastate üks kahvatumaid.

Lisaks vigastustele on tänavu mitmel puhul spekuleeritud ka tema võimaliku klubist lahkumise üle. Siiski teatas klubi eelmisel nädalal, et ründajaga sõlmitakse uus leping. Samas on spekuleeritud ka võimaluse üle, et Messi mõtleb juba suvisele MMile ja seeõttu on jätnud tema tänavuse hooaja keskendumine soovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles