ManU saab täna uue peatreeneri ning lisaks üllatuskapteni

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie.
Robin van Persie. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi siseeluga hästi kursis oleb The Telegraphi ajakirjanik Mark Ogden (tema teatas esimesena sir Alex Fergusoni lahkumisest ja David Moyesi vallandamsiest) kirjutab, et ManU saab täna endale uue peatreeneri, kui meeskonna tüüri juurde määratakse hollandlane Louis van Gaal.

Ogden kirjutab, et van Gaal on juba sõlminud ManUga kolme aasta pikkuse lepingu ning klubi loodab asja täna avalikuks teha. Van Gaal juhendab teatavasti suvel Brasiilias toimuva MMi lõpuni Hollandi koondist ja seejärel saaks ta hakata keskenduma Manchesteri klubile.

Juba varasemalt on kirjutatud, et van Gaalil on kokkulepe ManUga olemas, kuid kohustused Hollandi koondise juures ei ole lubanud asja veel ametlikuks teha. Täna on Hollandi koondisel aga vaba päev ja nii saab tõenäoliselt ka leping ametlikuks.

Lisaks kirjutab Ogden, et ManU kapteniks saab hollandlase käe all tõenäoliselt Robin van Persie, kes on kapten ka Hollandi koondises ja keda van Gaal on nimetanud fantastiliseks liidriks. Väidetavalt sooviks kapteniks saada ka Wayne Rooney, kuid van Gaalil on omad eelistused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles