Järjekordne rassismiskandaal Hispaanias: naisfänn jäi ahviliigutustega kaamera ette

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tribüünil ahviliigutusi teinud pealtvaataja.
Tribüünil ahviliigutusi teinud pealtvaataja. Foto: twitter.com

Hispaania jalgpalli on tabanud järjekordne rassismiskandaal, kui madalama liiga mängul sooritas ahviliigutusi naisterahvas, kes oma tegevusega ka kaamerasilma ette jäi.

Hispaania tugevuselt kolmandas liigas olid omavahel kohtumas Llagostera ja Racing Santanderi meeskonnad, kui üks kodumeeskonna Llagostera naisfänn tegi ahviliigutusi vastastiimi mängumehe Mamadou Koné suunas.

Koné postitas pildi solvavast naisfännist ka Twitterisse ning kirjutas juurde järgnevalt: «Selle naisterahva kohta ei ütle ma midagi. Ta kirjeldab ennast ise.»

Hispaania väljaande AS andmetel on Llagostera meeskond saatnud Kokele juba vabanduse, milles kinnitatakse, et naisterahvast on asutud tuvastama ning tegemist pole klubi fänniga. Karistuseks lubatakse intsidendi toime pannud fännile määrata staadionikeeld.

Alles aprilli lõpus tabas Hispaania vutimaailma suur rassismiskandaal, kui Barcelona mängumeest Dani Alvesi visati keset kohtumist banaaniga. Humoorikas Alves kooris banaani ja sõi selle keset kohtumist ära, vallandades sellega suure rassismivastase kampaania, milles üle maailma kuulsad inimesed samuti banaani sõid ja sellest pilte postitasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles