Robben tuleb lõpuks väljakule?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben
Arjen Robben Foto: SCANPIX

Hollandi rahvuskoondise staar ja vigastusega kimpus olnud Arjen Robben võib Kameruni vastu algkoosseisus väljakule joosta.

Holland on jalgpalli maailmameistrivõistlustel edasipääsu sisuliselt kindlustanud ja Kamerun on konkurentsist väljas ning meeskonnad kohtuvad neljapäeva õhtul, kirjutas Yahoo Sports.

«Võimalik, et minu esimesed mänguminutid tulevad Kameruni vastu,» ütles Robben, kes sai vigastada 5. juunil Ungari vastu. «Kõik on võimalik.»

Hollandi peatreener Bert van Marwijk ja tema juhendatav meeskond pole seni publikule pakkunud sellist mänguilu, mida fännid näha sooviks, kuid meeskond on saanud 2:0 võidu Taani ja 1:0 võidu Jaapani üle.

«Me ei mängi veel piisavalt ilusasti, fännid ja vaatlejad arvavad, et me peaks paremini pallima,» tunnistas kaitsja Joris Mathijsen.

Robben võibki ilusa mängu võtmeks olla, sest siis saaks Holland korraga väljakule saata Robbeni, Wesley Sneijderi, Rafael van der Vaarti ja Robin van Persie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles