Tanel Soku videointervjuu: kardan, et neil pole enam midagi kaotada

Peep Pahv
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo mängujuht Tanel Sokk lausus pärast kolmandat võidetud finaalmängu, et edu taga on enda eksimuste vähendamine, kuid 3:0 eduseisust hoolimata pole veel midagi otsustatud.

«Täna ise eksisime kaitses vähem kui eelmine kord, see andis kiireid korve ja hea enesekindluse joosta. Täna võib lugeda pöördepunktiks teist veerandaega ja teise poolaja algust, kui nad said korra vahe viie peale, aga siis viskasime kaheksa või üheksa silma järjest,» lausus Sokk.

Samas märkis ta, et seeria pole veel võidetud. «Ma olen mõlemal pool olnud – 3:0 taga ja 3:0 ees. Neljandad mängud on alati rasked, eriti kui sa ees oled. Tahtmine võib suurem olla, siis tuleb külma pead hoida. Pigem ma kardangi seda, et neil pole enam kaotada mitte midagi. Meil võib võidukohustus hakata natuke kuklas istuma, aga usun, et oleme piisavalt kogenud mehed ja seda ei juhtu,» sõnas Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles