Alar Varraku videointervjuu: nagu alarmtuli põles kuklas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak lausus pärast kolmandat järjestikust Tartu Rocki üle saadud võitu, et vabanes pingetest alles paar minutit enne kohtumise võitu.

«Iga mäng algab uutmoodi ja täna oli ootusärevus veel suurem kui enne teist mängu, sest teise ja kolmanda mängu vahel oli harjumuspäratult pikk aeg. Tulime nagu esimesele mängule – mida Rock nende viie päevaga välja mõtles? Aga kui esimesed paar minutit välja arvata, oli mäng meie kontrolli all,» sõnas Varrak.

«Veidemani poolt superalgus, ta tekitas oma teravusega teistele viskekohti,» märkis Varrak. «Teine asi on, et saime kiiretest paar korvi ja saime närvilisusest üle. Kaitses andsime ka meestele teised juhised – pealtnäha pisiasi, aga toimis üllatavalt hästi. Saime pinged maha,» lisas peatreener. «Aga esimese mängu minu prohmakas ja teise mängu comeback Rocki poolt – see põles nagu alarmtuli kuklas. Ja nad saidki paar lihtsat korvi ja paar korda täiesti vabalt kolmest visata,» märkis Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles