ManCity tähtmängija soovib klubist lahkuda, kuna talle ei soovitud sünnipäevaks õnne

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yaya Toure (paremal) koos Manchester City peatreeneri Manuel Pellegriniga.
Yaya Toure (paremal) koos Manchester City peatreeneri Manuel Pellegriniga. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna tähtmängija Yaya Toure agent Dimitri Seluk teatas, et tema klient võib klubist lahkuda, kuna talle ei soovitud sünnipäevaks õnne. Toure sai 13. mail 31-aastaseks, kuid City tiitlivõidu tähistamine langes samale päevale ja seetõttu ei saanud Toure piisavalt tähelepanu.

«On väga suur tõenäosus, et Yaya lahkub suvel klubist. Ta on väga vihane. Tema sünnipäeval juhtunu näitab, et klubi ei hooli temast,» teatas Seluk The Sun’ile. «See tõestab seda.»

«Nad võivad leida vabandusi ja öelda, et nad unustasid. Kuidas nad said Yaya unustada? Mängija, kes on juhtinud nad kahe Inglismaa meistritiitlini?» küsis Seluk. «Normaalses klubis oleksid meeskonnakaaslased ja klubi andnud oma head soovid edasi. Kui Yaya oleks aidanud Liverpooli meistritiitlini, siis oleks ta seal olnud jumal.»

«Asi ei ole rahas. Võiksime minna ka mõnda teise klubisse ja leppida vähema rahaga. Kui nad arvavad, et kõike saab osta, siis nad eksivad. Arvan, et need inimesed lihtsalt ei hooli. Ainult rumalad inimesed sooviksid Yaya lahkumist,» lisas Seluk.

Samas võib vähemalt Manchester City Twitteri kontolt näha, et seal on küll Tourele õnnitlused teele pandud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles