Fotod: Messi allkirjastas 80 miljonit eurot väärt lepingu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) allkirjastas FC Barcelonaga uue lepingu.
Lionel Messi (vasakul) allkirjastas FC Barcelonaga uue lepingu. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna tähtmängija Lionel Messi allkirjastas sel nädalal klubiga uue lepingu. Kontraht kehtib endiselt 2018. aastani, kuid nüüd kasvas argentiinlase hooajateenistus 20 miljoni euroni. Seega pistab Messi järgneva nelja aastaga taskusse 80 miljonit eurot.

Barcelona ei täpsustanud tehingu üksikasju, kuid Hispaania meedia teatel võib ta erinevate boonustega teenida aastas viis miljonit eurot lisaks. Veel sai Messi väidetavalt nüüd kontrolli ka oma ülejäänud reklaamitulude üle.

Uue lepinguga sai Messist jalgpallimaailma kõige suurema teenistusega mängija. Enne hoidis seda au enda käes Madridi Reali staar Cristiano Ronaldo, kirjutab Marca.

Messile järgnevad palgatabelis nüüd Cristiano Ronaldo 18 miljoni euroga ühe hooaja eest ning PSGs palliv Zlatan Ibrahimovic 14,7 miljoni eurose hooajateenistusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles