Hoki MM: lätlased said valusa kaotuse ja kinkisid soomlastele edasipääsu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti ja Šveitsi vaheline kohtumine.
Läti ja Šveitsi vaheline kohtumine. Foto: SCANPIX

Valgevenes toimuval jäähoki MMil oli täna ellujäämismängu mängimas Läti koondis, kes sai aga Šveitsilt 2:3 kaotuse ja minetas sellega lootuse pääseda alagrupist edasi veerandfinaali. Selline asjade käik sobis aga hästi Soome koondisele, kes selle läbi edasi pääses.

Eile 1:3 Valgevene koondisele kaotanud lätlased vajasid täna kindlasti edasipääsuks võitu, ent kohe avapoolajal jäädi 0:2 kaotusseisu Šveitsi vastu, kellel edasipääsulootust enam polnud. Teise kolmandiku järel oli seis 1:3 ja kuigi lätlased suutsid viimasel kolmandikul veel ühe värava tagasi visata, jäi nende ponnistustest hoolimata seisuks 2:3. Selline asjade käik tähendab, et lätlased oma alagrupis nelja parema hulka ei pääsenud ning nende asemel pääsevad veerandfinaali soomlased.

Teises tänaõhtuses kohtumises oli Slovakkia 4:3 parem Taanist, varasemates mängudes alistas USA 5:4 Saksamaa ning Kanada võitis 3:2 Norrat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles