Tanel Leok võitis Kuimetsas toimunud Superkrossi etapi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Dynami:t Superkrossi kolmas etapp sõideti 23. juunil Kuimetsa rajal. Sel korral andsid sõitudele maailmameistrivõistluste hõngu juurde Tanel Leok ja Harri Kullas, kellele lisaks olid kohal loomulikult kõik Eesti parimad, kaasa arvatud peale kahte etappi Open klassis liidrikohta hoidev Priit Rätsep.

Open klassi finaalis sai parima stardi kodupubliku ees kihutanud Juss Laansoo, kes suutis pea kaks ringi Tanel Leokit selja taga hoida. Leok tõusis liidriks ja peagi möödus Laansoost ka Kullas. Lõpuks teeniski esikoha Leok, kes edestas Kullast ja Laansood.

«Võib rahule jääda, lihtsalt võit kindlasti ei tulnud, Harri oli kogu aeg selja taga olemas. Sõitsin oma trennirattaga, mistõttu päris õiget kiirust ei saanud näidata. Väga hea, et Eestis sellist sarja tehakse. Kuna nädalavahetusel toimuva Kegmusi MM-rada on Kuimetsa omast erinev, siis seda sõitu ettevalmistuseks lugeda päris ei saa. Sõnas Leok.

Esikuuikusse jõudsid veel Priit Rätsep, Vytautas Bucas ja Kristjan Rätsep.

Kolmandal ja viimasel Dynami:t Superkrossi etapil selgus ka esimene Eesti meister superkrossis, kelleks on Priit Rätsep, hõbe kuulub Toomas Triisale ja pronks Kristjan Rätsepale.

«Meistritiitel on hea saavutus, päris rahul ma siiski Kuimetsa sõiduga pole, oleks tahtnud Jussiga rohkem võidu sõita, ei suutnud seda vahet tasa sõita,» sõnas Priit Rätsep.

Open klassi +35 arvestuse kiireim oli Valeri Homin ja +40 arvestuses Rene Jõgimaa. Kiireim MX2 juunior aga Marnet Polski. 85cc klassis võidutses Paulss Jonass.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles