Flora ja Levadia viik rõõmustas Kaljut

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora ja Levadia vaheline kohtumine.
Flora ja Levadia vaheline kohtumine. Foto: Mihkel Maripuu

Leitsakus alanud ja paduvihmas lõppenud meistriliiga 13. vooru kohtumises leppisid tabeli teine-kolmas Flora ja Levadia 0:0 viiki. Kuigi Flora ei ole Levadiat nüüd võitnud juba kümnes järjestikuses liigamängus, oli Flora peatreener Norbert Hurt oma mängijatega rahul. «Statistika lüüakse alati lõpuks pea peale ja tabelis on oluline, et nad on meie selja taga. Kaks ja pool aastat ei saanud me neilt punktigi, tänavu oleme teinud kaks viiki, võib rahul olla küll,» sõnas Hurt.

Levadia juhendaja Marko Kristal kirus seevastu väravaks löömata jäänud võimalusi – eriti märkimisväärne oli seitsmele meetrile täiesti vabaks unustatud Igor Subbotini lattilöök mängu viimastel minutitel. «Võrdsete mängus sõltub palju detailidest – raamile saime pihta, palli võrku ei saanud,» lausus Kristal. «Aga kaitse mängis eeskujulikult, kokkuvõttes ei saa nuriseda,» lausus ta seitsmenda järjestikuse nullimängu teinud meeste kohta.

Viigist lõikas enim kasu Nõmme Kalju, kelle edu tabelitipus on nüüd Flora ees neli ja Levadia ees kuus punkti. Teistes eilsetes mängudes alistas Sillamäe Kalev 6:0 Tartu Tammeka ja Paide 6:2 Tallinna Kalevi, Infonet ja Jõhvi mängisid 1:1 viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles