Kalev/Cramo alistas Tartu Rocki taas 4:0 ja krooniti Eesti meistriks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool/Rocki vaheline kolmas mäng.
Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool/Rocki vaheline kolmas mäng. Foto: Mihkel Maripuu

Korvpalli Eesti meister on taas Kalev/Cramo, kes alistas neljandat hooaega järjest finaalseerias 4:0 Tartu Rocki. Viimaseks jäänud mäng võideti 83:72, võitjate parimana tõi Vlad Moldoveanu 19 punkti ja võttis 11 lauapalli. Gregor Arbeti arvele jäi 18 punkti, Curtis Millage viskas 16 punkti ja tegi viis vaheltlõiget. Tartule tõi Timo Eichfuss 17 punkti, Vincent Simpson lisas 15 ja Janar Talts 11 punkti.

Mängu käik:

Kalev/Cramo - Rock

Esimeses kolmes mängus on selgelt paremat hoogu näidanud Tallinna meeskond. Tartus peetud kohtumistes saadi kirja näiliselt küll napid 75:72 ja 87:84 võidud, kuid tegelikult kontrolliti kohtumisi pea algusest lõpuni. Tallinnas peetud kolmandas mängus oli Kalevi üleolekut näha ka lõppskooris 80:64.

Vigastustega hädas olev Tartu Rock on viimasel kolmel aastal alati finaalis Kalevi 0:4 paremust tunnistanud. Kui seeriasse arvestada ka 2009. aasta finaalseeria viimased kaks mängu, siis on Kalev/Cramo järjest võitnud Rocki 17 finaalmängus. Kuna Rockil pole kaotada enam midagi, siis pingevaba esitusega võib olla lootust kurva seeria lõpetamiseks.

Kohtumine algab Saku Suurhallis kell 19 ning Postimees hoiab lugejaid operatiivselt mängu käiguga kursis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles