Varrak: tänasel päeval oleme Eesti parim võistkond ja see on fakt

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo ja Rocki vaheline korvpalli meistriliiga neljas finaalmäng.
Kalev/Cramo ja Rocki vaheline korvpalli meistriliiga neljas finaalmäng. Foto: Mihkel Maripuu

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak tunnistas, et otsustav võit tuli natuke raskemalt, kui seeria kolmas mäng. Siiski leidis ta, et praegusel hetkel ongi Kalev Eesti parim klubi.

«Tänane mäng oli võrreldes eelmisega pingelisem, aga siiski juhtisime ja suutsime edu hoida. Meie poolt oli kokkuvõttes päris korralik seeria,» hindas Varrak. «Olime võistkonnana head.»

«Talvel oli meil kehv periood. Meil tulid uued mängijad ja oli vigastusi. Pidime alustama otsast peale, kuid lõpuks loksusid asjad paika,» märkis Varrak, et kevadeks õnnestus leida hea hoog. «Arvan, et oleksime pidanud ka rahvusvahelistes sarjades mõne võidu rohkem noppima.»

«Tõestasime, et tänasel päeval oleme Eesti parim võistkond ja see on fakt. Loodan, et Tartu ei solvu, aga kui vahepeal nimetati neid Eesti spordi kõige eredamaks täheks, siis nüüd suutsime ka neid võita,» oli Varrak rahulolev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles